Vul je vacatures in met referral recruitment

Via via werving is het meest succesvolle wervingskanaal omdat het kwalitatief de beste hires oplevert en de kosten laag houdt. Als je referral recruitment nog niet inzet, wordt het tijd om dat te veranderen 


Inhoud e-learning referral recruitment

Jij krijgt in 7 online modules alle kennis, tips en inspiratie over referral recruitment. De modules zijn opgebouwd uit video’s en pdf’s.


✅ Definitie en voordelen van referral recruitment

✅ Hoe je stakeholders betrekt en overtuigd

✅ Stappenplan om het op te zetten of te verbeteren 

✅ Welke vormen van beloning er zijn

✅ Welke spelregels je kan opstellen

✅ Waar je op moet letten bij proces, registratie en referral software

✅ Communicatie en activatie van medewerkers

✅ Tips voor een knallende kick-off

Wanneer

Vanaf 1 april kun je na betaling direct starten

Online

Je krijgt 3 maanden toegang tot een online leeromgeving

Kosten

127,-- inclusief btw en e-book met stappenplan

Inclusief

Downloaden van pdf’s als naslagwerk

Deze online training is echt iets voor jou als:

  • Je geïnspireerd wilt worden en meer kennis wilt krijgen over referral recruitment
  • Je meer en betere kandidaten binnen wilt halen
  • Je wilt bouwen aan het employer brand met hulp van medewerkers
  • Jullie referral bonus (aandraag bonus) een upgrade en activatie nodig heeft
  • Je de cost per hire wilt (of zelfs moet) gaan verlagen
  • Je graag zelfstandig aan de slag gaat
Deze e-learning is geschikt voor elke recruiter die referral kandidaten voor vacatures wil werven. Of je nou bij een bureau werkt, als zelfstandig (interim) recruiter, in dienst of als corporate recruiter, ook jij kan referral kandidaten voor je vacatures werven!

Reviews over een training van Recruiters Omgekeerd

Het HR/Recruitment Team van Viro Group heeft het incompany traject referral recruitment gevolgd en dit beoordeeld met een 8,5. "Het was een inspirerende, praktische en interactieve training die direct toepasbaar is in de praktijk”.
HR/Recruitment team - VIRO Group
Zeer complete, inspirerende training referral recruitment met enorm veel goede tips. Alles werd met heel veel enthousiasme door Bianca gebracht. Ze is een echte vakspecialist en heeft mij heel goed op weg geholpen met diverse onderwerpen. De training heeft mijn verwachtingen echt overtroffen.
Marlies van Weeren - Adviseur Werving en selectie bij HWW zorg

Bij OVSoftware wilde ik graag een nieuw referral programma lanceren. Aangezien ik geen directe collega’s had om mee te sparren heb ik Bianca gevraagd om met mij mee te kijken en mij nog wat tips en tricks mee te geven. Hierdoor heb ik in een zeer korte tijd een compleet nieuw referral programma opgezet en gelanceerd. Onze meetings waren een mooie stok achter de deur; werken aan een deadline om zo binnen 3 maanden een nieuw programma op te leveren. Schakelen en sparren met Bianca werkte erg fijn.

Maylou Laconi – destijds Corporate recruiter bij OV Software 

Jouw referral recruitment specialist

Na 19 webinars over referral recruitment met ruim 2.200 deelnemers deel ik met veel plezier mijn kennis met jou in deze masterclass. De 'via via werving' is een heel belangrijk wervingskanaal voor recruiters en ik ben zelf een groot fan door praktijkervaring én de overtuiging dat je medewerkers de beste ambassadeurs zijn! Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring in het recruitment vak en noem ik mezelf dan ook met trots een vakidioot. Mijn missie: het recruitment vak upgraden. En hoe meer bedrijven en recruiters referral recruitment inzetten hoe mooier en succesvoller recruitment kan zijn. 🚀