Incompany training candidate persona

Leer je kandidaten echt kennen met een candidate persona

Herken je onderstaande in jullie werving?

 

 • Jullie hebben veel vacatures binnen de organisatie en zijn continu op zoek naar kandidaten?

 • Er wordt veel tijd gestopt in het searchen en schrijven van vacatures maar de respons is minimaal of zelfs slecht?

 • Jullie willen doelgroepenpagina's maken voor op je werken bij site en je hebt hiervoor input nodig?

 • De kandidaten die jullie spreken zijn niet de kandidaten die jullie uiteindelijk aannemen?

 • Jullie willen (moeten) meer gestructureerd gaan werven en gebruik maken van een wervingsplan en/of recruitmentplan, hier heb je input voor nodig?

Jouw ideale kandidaat

Een candidate persona is een fictieve weergave van jouw ideale kandidaat. Het geeft je inzicht in onder andere beweegredenen, gedrag en communicatiestijl. Met een candidate persona leer je je doelgroep echt kennen.


Dit houdt de incompany training candidate persona in

De incompany training candidate persona bestaat uit 2 sessies. Tussen sessie 1 en 2 maken jullie de eerste candidate persona's en in sessie 2 gaan we het resultaat bespreken. In deze sessie krijg je alle tips en kennis om de input vanuit de candidate persona te gebruiken voor verbeteringen in jullie recruitment. Je krijgt het maken van een candidate persona uitgelegd aan de hand van een stappenplan. Dit maakt het praktisch en direct toepasbaar in je eigen praktijk. Na afloop van de trainingssessies krijg je hand-outs en een format die je kan aanpassen naar jullie eigen huisstijl. Je kan deelnemen met een team van maximaal 6 deelnemers. De twee sessies plannen we in overleg zodat het altijd in jullie agenda past. Deze incompany training candidate persona kost 1.277 euro inclusief btw. 

Dit krijg je in deze complete training candidate persona

  • Alle info over een candidate persona en welke voordelen het biedt.
  • Alle info over een candidate persona en welke voordelen het biedt.Hoe je zelf een candidate persona maakt (inclusief het uitgebreide format wat je kan aanpassen naar jullie huisstijl!)
  • Hoe je de candidate persona kan gebruiken om het searchen, de vacatureteksten en de candidate experience kan verbeteren.  
  • Hoe je met de candidate persona een goede doelgroepen pagina kan maken en de recruitment campagnes kan verbeteren.

Een praktijkgerichte incompany training voor jullie team met max. 6 deelnemers. Het resultaat na het volgen van deze incompany training? Candidate persona's die je direct kan inzetten voor je recruitment activiteiten zodat je meer en betere kandidaten binnenhaalt! 

Reviews over een training candidate persona bij Recruiters Omgekeerd

De training candidate persona helpt je als recruiter of adviseur arbeidsmarktcommunicatie om op praktische wijze te leren hoe je een persona maakt van a tot z. De training is concreet, doelgericht, praktisch en direct toepasbaar. Je hebt meteen tools in handen die je inzet voor je wervingsstrategie.
Sandra Pieterse - AMC adviseur

Stap voor stap word je op een praktische en energieke manier meegenomen in het maken van een candidate persona. Door de voorbeelden uit de praktijk geeft de training handvaten hoe je er direct mee aan de slag kan.
Vishal Gainda - Recruitment specialist
De training candidate persona was inspirerend, met een fijne balans tussen de theorie en praktische toepasbaarheid van candidate persona's binnen onze organisatie. Ook online kwam er een goede interactie op gang.
Danciëlle Megens - HR Adviseur bij Sentech B.V.

Jouw recruitment trainer

Met ruim 20 jaar ervaring in recruitment heb ik zelf ook met ‘de poten in de klei’ gestaan. Bij grote corporate organisaties, MKB en aan de bureauzijde heb ik veel kennis en ervaring (zowel operationeel als leidinggevend als strategisch) opgedaan. Met Recruiters Omgekeerd help ik recruiters en bedrijven om excellent recruitment neer te zetten. Naast training en coaching begeleid ik bedrijven en teams vanuit recruitment advies (interim) naar succesvol recruitment. Vanaf Bonaire werk ik voor Nederlandse klanten en zo maak ik in een tropische omgeving mijn missie waar: het recruitment vak upgraden 🚀

Na afloop ontvang je een certificaat

Zullen we kennismaken?

Via onderstaande button kun je een online kennismaking in mijn agenda plannen. Ook als je een recruitment vraag hebt waar je over wilt sparren ben je meer dan welkom om mijn kennis en tijd te gebruiken 😃. Ik kijk er naar uit om je te spreken!