Recruitment advies

Recruitment moet tenslotte staan als een huis

Recruitment is een vak

17+

interimopdrachten gedaan

20+

jaar recruitment ervaring

12+

type bedrijven en sectoren

Excellent recruitment, dat willen we toch allemaal 🚀

Het samenwerken met andere professionals, recruiters én het impact maken in een organisatie is mij op het lijf geschreven. Gevraagd en ongevraagd geef ik advies met een scherp oog voor verbeteringen. Gedreven om een werkgever als 'werkgever of choice' op de kaart te zetten. Als recruitment specialist zet ik kennis en ervaring nu in als adviseur en projectmanager. Op parttime basis kun je mij inhuren voor een project als ATS implementatie, employer branding, referral recruitment en het verbeteren van recruitment proces en de resultaten.

Recruitment moet tenslotte staan als een huis met een stevig fundament en daar bouwen we samen aan. Ik help bedrijven en recruitment teams om dit te realiseren. Met de recruitment scan geef ik inzicht in wat er goed gaat, wat beter kan en hoe je verbeteringen kan realiseren. Je krijgt bij mij een aanpak en werkwijze die bij jouw organisatie en behoefte past.

Aksel Dorel

Directeur

Get the job done

Superfijn gewerkt met Bianca! Ze is een fijne professional met bewezen trackrecord op haar vakgebied en heeft goede 'get the job done' attitude zonder eventuele gevoeligheden uit het oog te verliezen. Prettig is ook haar zelfstandige, integere werkhouding waarbij je aan een half woord voldoende hebt om tot de kern van de zaak én follow-up te komen. Geef Bianca de ruimte en het vertrouwen dat ze nodig heeft en het betaalt zich dubbel en dwars terug. 

Ervaring als recruitment specialist

 • Verbeteren recruitment proces en candidate experience
 • Opstellen van een stevig recruitmentplan
 • Onboarding inclusief coachtraject van je nieuwe recruiter
 • Een (nieuw) ATS selecteren en implementatie begeleiden
 • Employer branding, onderzoek Employee Value Proposition
 • Referral recruitment programma opzetten of verbeteren
 • Ontwikkelen traineeship voor jouw doelgroep
 • Trainen en coachen van je recruiters en hiring managers
 • Grootschalige werving en selectieprojecten opzetten
 • Interne selectie in het kader van reorganisatie
 • Recruiters coachen en trainen

Meer  lezen? Kijk dan op mijn LinkedIn profiel.

Willemien van den Oever

HR manager

hard werken, energie en humor

Naast de dagelijkse recruitmentactiviteiten heeft Bianca meerdere projecten opgepakt die gericht waren op het verbeteren van het Europese recruitment proces. Bianca was ook verantwoordelijk voor het opzetten van een Young Potential Programma binnen Interface. Zij beschikt over een hoge mate van zelfmanagement. Ziet snel waar verbeteringen mogelijk zijn en de weg binnen de organisatie. Ze schakelt met alle niveaus, werkt hard met veel energie en humor. Bianca is een echte business partner.

Incompany workshops voor recruitment teams

Referral recruitment

Ga samen met een referral recruitment expert aan de slag met het opzetten of verbeteren van een referral recruitment progamma. Het incompany traject bestaat uit drie trainingssessies en drie begeleidingssessies na lancering van jullie nieuwe programma om de werving via medewerkers te activeren. Je krijgt tips, advies, praktijkvoorbeelden en veel inspiratie. Het stappenplan (draaiboek) is onderdeel van de training.

Candidate persona

Volg met je team de incompany training candidate persona. Jullie gaan leren hoe je jullie ideale kandidaten in beeld krijgt met een candidate persona;  een fictieve weergave van de  ideale kandidaat. Dit geeft je inzicht in onder andere beweegredenen, gedrag en communicatiestijl. En met deze input kun je vacatureteksten, arbeidsmarktcommunicatie, searchen en benaderen optimaliseren. In deze workshop leer je als team zelf candidate persona's te maken.

Samen gaan we voor groei, plezier en resultaat!

Nienke Duisterhout

HR manager

resultaatgericht met oog voor de mens

Bianca heeft een helder en gedegen ontwerp gemaakt van de selectieprocessen in een krap tijdskader waarin meer dan 4.000 gesprekken gevoerd moesten worden èn rekening houdend met de gevoeligheid met vakbonden en medezeggenschap. Op een resultaatgerichte en transparante wijze heeft ze de regie en coördinatie op de uitvoering gedaan. Met haar enthousiaste en open houding heeft zij alle betrokkenen op een professionele en natuurlijke wijze begeleid. Wij hebben Bianca leren kennen als een kundig, doel- èn mensgericht persoon, die te allen tijde bereid is om een stapje extra te zetten om mens èn business vooruit te helpen.

Zullen we kennismaken?

Via onderstaande button kun je een online kennismaking in mijn agenda plannen. Ook als je een recruitment vraag hebt waar je over wilt sparren ben je meer dan welkom om mijn kennis en tijd te gebruiken 😃. Ik kijk er naar uit om je te spreken!