Gratis checklist recruitmentplan

Checklist recruitmentplan

Met de checklist heb je inzicht in wat er in een recruitmentplan moet komen. Per onderdeel staat kort uitgelegd wat je moet beschrijven en waar je de input vandaan haalt. Verder kun je met deze checklist de voortgang bewaken. Lekker praktisch dus ๐Ÿ˜‰!

50%
Met het verzenden van bovenstaande gegevens geef ik Recruiters Omgekeerd toestemming om mijn gegevens te bewaren en te gebruiken voor het toesturen van de checklist en nieuwsbrieven.
Gratis download checklist

Wil je meer kennis over het schrijven van een recruitmentplan? 

Trainingsprogramma recruitmentplan 2024

โ‚ฌ757 als je vรณรณr 9 oktober 2023 aanmeld

12 online modules + 7 live Q&Aโ€™s + uitgebreid format recruitmentplan 

Liever een masterclass en daarna zelfstandig aan de slag gaan?

Dat kan ook! In de masterclass van 2,5 tot 3 uur bespreken we alle onderwerpen die in een recruitmentplan staan. Je leert meer over de inhoud, de opbouw, hoe je aan de input komt, collega's betrekt en draagvlak creรซert. Zodat je stap voor stap je doel bereikt: structuur in recruitment met een plan wat werkt. Recruitment moet tenslotte staan als een huis!


De volgende onderwerpen komen aan bod: huidige situatie, recruitment organisatie, arbeidsmarkt, doelgroepen, wervingsbehoefte, wervingskanalen, arbeidsmarktcommunicatie, KPI's en doelstellingen, recruitmentmiddelen, evaluatie en rapportage.


Tijdens de masterclass is er gelegenheid om vragen te stellen en na afloop krijg je het format toegestuurd, inclusief een checklist om zelf de voortgang te volgen.

Reviews van deelnemers van de masterclass

๐˜‰๐˜ช๐˜ข๐˜ฏ๐˜ค๐˜ข ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ณ๐˜ข๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ด ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ง๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜”๐˜ข๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ค๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ด ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ. ๐˜š๐˜ต๐˜ข๐˜ฑ๐˜ด๐˜จ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ช๐˜ซ๐˜ด ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ต๐˜ฐ๐˜ง ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ด ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ต๐˜ช๐˜จ, ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ป๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ด. ๐˜Œ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ค๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ญ๐˜ข๐˜จ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ช๐˜ฆ๐˜ธ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ฌ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ข๐˜ข๐˜ต๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ต.

Linda van Zoggel, Corporate recruiter bij Van Wanrooij Warenhuys
Super handige training die je echt de handvaten geeft om een recruitment plan te gaan schrijven waarin alle belangrijke onderdelen belicht worden. Je merkt ook snel aan Bianca dat zij echt een expert is op dit gebied. Ik heb het idee dat ik hiermee echt meer vanuit objectiviteit met mijn stakeholders over recruitment kan praten en meer duidelijkheid kan creeren door het jaar heen! Het fijne eraan is ook dat je het nog steeds echt zelf doet en specifiek kunt maken naar jouw bedrijf!.  
Roderick Bekker, Global HR manager, SKIM Group
๐˜Œ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ง๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ๐˜ฆ, ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ช๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ค๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ด ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ณ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฅ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜‰โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹๐˜ช๐˜ข๐˜ฏ๐˜ค๐˜ข. ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฅ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต๐˜ญ๐˜ฆ๐˜จ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ด๐˜ต ๐˜ธ๐˜ข๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ข๐˜ณ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ณ๐˜ข๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜๐˜ฌ ๐˜ฌ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜จ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ต ๐˜ป๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ญ๐˜ข๐˜จ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ!
Angela Reekers | Reekers Reekruitment, Interim recruiter bij Hollander Techniek in Apeldoorn
Bianca wist op inspirerende en energieke wijze het strategische recruitment plan te behandelen. Van droge stof was geen sprake. In de masterclass van slechts twee uur kwamen alle relevante thema's op een praktische wijze aan bod. De masterclass biedt voor veel organisaties en recruiters al ruim voldoende aanknopingspunten om mee aan de slag te gaan. Ze wist daarbij ook de deelnemers inhoudelijk uit te dagen, om zo van elkaars ervaringen te leren. Met veel vertrouwen ga ik met dit plan intern het gesprek aan.
Chris Bokern, Corporate Tech Recruiter, ANWB

Wil je sparren over een recruitmentvraag?

Dat kan! Via onderstaande button kun je een afspraak in mijn agenda plannen. Je krijgt een bevestiging en link naar Zoom toegestuurd via e-mail. Ik kijk er naar uit om je te spreken ๐Ÿ˜ƒ!