Masterclass Recruitmentplan

Gestructureerd en met focus in het nieuwe jaar kandidaten werven, dat klinkt goed toch? 

Meld je nu aan voor de masterclass waarin jij alle kennis krijgt over het schrijven van een recruitmentplan. Inclusief een format zodat je na afloop zelf aan de slag kan gaan!

Van ad-hoc naar structuur

   Verlang jij (en de hiring managers!) naar meer rust en structuur in recruitment? Wil je een duidelijke koers uitzetten met haalbare doelstellingen? Wordt het tijd om met de stakeholders een goed gesprek aan te gaan voor budget en projecten om recruitment naar een hoger niveau te tillen?

   Schrijf dan een stevig recruitmentplan en betrek tijdig de stakeholders en collega’s hierbij. Daarmee creëer je draagvlak binnen de organisatie en commitment om gezamenlijk de recruitmentstrategie uit te voeren. In de masterclass deel ik kennis met jou aan de hand van een sterk format zodat je precies weet wat je nodig hebt en je recruitmentplan kan gaan schrijven!

  Deze masterclass is geschikt voor jou als:

 • Je de opdracht hebt gekregen om een recruitmentplan te schrijven, maar geen idee hebt hoe en wat.
 • Je niet tevreden bent over de resultaten in recruitment en een meer gestructureerde aanpak nodig is.
 • Je te vaak zaken ad-hoc oppakt in een competitieve schaarse arbeidsmarkt en dus toe bent aan een duidelijke koers.
 • Je goede ideeën hebt om het recruitment te verbeteren en het management daar een concreet plan voor verwacht.
 • Het tijd is om recruitment doelstellingen vast te stellen, prioriteiten te bepalen en projecten succesvol af te ronden.
 • De druk vanuit de organisatie hoog is, er te weinig kandidaten zijn en je dus echt met een strak plan moet komen.

De masterclass recruitment, bereid je voor op 2024

In 2,5 max. 3 uur bespreken we alle onderwerpen die in een recruitmentplan staan. Je leert meer over wat er in een recruitment strategie moet staan, hoe je aan de input komt, collega's betrekt en draagvlak creëert. Waar je op moet letten, welke valkuilen je tegen kan komen en hoe je stap voor stap je doel bereikt: structuur in recruitment met een plan wat werkt. Recruitment moet tenslotte staan als een huis!


De volgende onderdelen komen aan bod: huidige situatie, recruitment organisatie, arbeidsmarkt, doelgroepen, wervingsbehoefte, wervingskanalen, arbeidsmarktcommunicatie, KPI's en doelstellingen, recruitmentmiddelen, evaluatie en rapportage.


Tijdens de masterclass is er gelegenheid om vragen te stellen en na afloop krijg je het format toegestuurd, inclusief een checklist om zelf de voortgang te volgen.

Inhoud van de masterclass recruitmentplan:

Format + checklist recruitmentplan

Je ontvangt na afloop de checklist en het format voor een recruitmentplan.

Draagvlak en betrokkenheid

Je krijgt tips en advies hoe je collega's en management betrekt en commitment krijgt voor de uitvoering.

Informatie en data

Je krijgt inzicht in hoe je aan informatie en data komt voor je recruitmentplan.

Recruitment KPI’s en doelstellingen

Je krijgt kennis over welke KPI’s en doelstellingen er zijn en hoe je daar goede haalbare keuzes in maakt. 

Q&A

Er is tijdens de masterclass mogelijkheid om vragen te stellen.

Wanneer

Woensdag 6 maart 2024 van 14.00 tot 17.00 uur

Donderdag 14 maart 2024 van 13.00 tot 16.00 uur

Donderdag 28 maart 2024 van 14.00 tot 17.00 uur

Kosten

De masterclass kost € 447 inclusief btw en uitgebreid format van een recruitment plan.

Duur

De masterclass duurt 2,5 tot max. 3 uur en er is tijdens de masterclass gelegenheid om vragen te stellen. 

Locatie

Live online via Zoom

Kleine groep, max. 6 deelnemers.

Waarom je NU mee zou moeten doen

Simpel: dan ben je op tijd om een recruitmentplan voor 2024 te schrijven. Na de masterclass kun je het format gebruiken om jouw plan te schrijven. En als je daar nog meer hulp bij wilt, kan dat via een 1op1 coachsessie. Die kun je na afloop als upgrade kopen. Begin bij het begin en dat is leren wat er in een recruitmentplan moet komen.

Jouw trainer en recruitment specialist

Met ruim 20 jaar ervaring in recruitment heb ik zelf ook met ‘de poten in de klei’ gestaan. Bij grote corporate organisaties, MKB en aan de bureauzijde heb ik veel kennis en ervaring (zowel operationeel als leidinggevend als strategisch) opgedaan. Met Recruiters Omgekeerd help ik recruiters en bedrijven om excellent recruitment neer te zetten. Naast training en coaching begeleid ik bedrijven en teams vanuit recruitment advies (interim) naar succesvol recruitment. Vanaf Bonaire werk ik voor Nederlandse klanten en zo maak ik in een tropische omgeving mijn missie waar: het recruitment vak upgraden 🚀

Reviews over de masterclass recruitmentplan

𝘉𝘪𝘢𝘯𝘤𝘢 𝘸𝘦𝘦𝘵 𝘸𝘢𝘢𝘳 𝘻𝘦 𝘩𝘦𝘵 𝘰𝘷𝘦𝘳 𝘩𝘦𝘦𝘧𝘵 𝘦𝘯 𝘨𝘦𝘦𝘧𝘵 𝘢𝘭𝘭𝘦 𝘳𝘶𝘪𝘮𝘵𝘦 𝘵𝘰𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘴𝘵𝘦𝘭𝘭𝘦𝘯 𝘷𝘳𝘢𝘨𝘦𝘯. 𝘏𝘪𝘦𝘳𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘸𝘢𝘴 𝘥𝘦 𝘴𝘧𝘦𝘦𝘳 𝘪𝘯 𝘥𝘦 𝘔𝘢𝘴𝘵𝘦𝘳𝘤𝘭𝘢𝘴𝘴 𝘨𝘰𝘦𝘥. 𝘚𝘵𝘢𝘱𝘴𝘨𝘦𝘸𝘪𝘫𝘴 𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘴𝘵𝘰𝘧 𝘩𝘦𝘦𝘯 𝘨𝘢𝘢𝘯 𝘸𝘢𝘴 𝘱𝘳𝘦𝘵𝘵𝘪𝘨, 𝘸𝘢𝘢𝘳𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘩𝘦𝘵 𝘰𝘷𝘦𝘳𝘻𝘪𝘤𝘩𝘵𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘸𝘢𝘴. 𝘌𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘤𝘰𝘯𝘤𝘳𝘦𝘵𝘦 𝘧𝘰𝘳𝘮𝘢𝘵 𝘰𝘮 𝘷𝘦𝘳𝘷𝘰𝘭𝘨𝘦𝘯𝘴 𝘻𝘦𝘭𝘧 𝘢𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘴𝘭𝘢𝘨 𝘵𝘦 𝘬𝘶𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘮𝘦𝘵 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬𝘩𝘦𝘪𝘥 𝘵𝘰𝘵 𝘳𝘦𝘷𝘪𝘦𝘸 𝘮𝘢𝘢𝘬𝘵𝘦 𝘩𝘦𝘵 𝘱𝘭𝘢𝘢𝘵𝘫𝘦 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘮𝘪𝘫 𝘤𝘰𝘮𝘱𝘭𝘦𝘦𝘵.

Linda van Zoggel, Corporate recruiter bij Van Wanrooij Warenhuys
Super handige training die je echt de handvaten geeft om een recruitment plan te gaan schrijven waarin alle belangrijke onderdelen belicht worden. Je merkt ook snel aan Bianca dat zij echt een expert is op dit gebied. Ik heb het idee dat ik hiermee echt meer vanuit objectiviteit met mijn stakeholders over recruitment kan praten en meer duidelijkheid kan creëren door het jaar heen! Het fijne eraan is ook dat je het nog steeds echt zelf doet en specifiek kunt maken naar jouw bedrijf!
Roderick Bekker, Global HR manager, SKIM Group
𝘌𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘭𝘦 𝘧𝘪𝘫𝘯𝘦, 𝘪𝘯𝘴𝘱𝘪𝘳𝘦𝘳𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘦𝘯 𝘨𝘦𝘻𝘦𝘭𝘭𝘪𝘨𝘦 𝘮𝘢𝘴𝘵𝘦𝘳𝘤𝘭𝘢𝘴𝘴 𝘳𝘦𝘤𝘳𝘶𝘪𝘵𝘮𝘦𝘯𝘵𝘱𝘭𝘢𝘯 𝘨𝘦𝘩𝘢𝘥 𝘷𝘢𝘯 𝘉​​​​𝘪𝘢𝘯𝘤𝘢. 𝘋𝘦 𝘪𝘯𝘩𝘰𝘶𝘥 𝘪𝘴 𝘥𝘶𝘪𝘥𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘦𝘯 𝘥𝘦 𝘮𝘢𝘯𝘪𝘦𝘳 𝘷𝘢𝘯𝘶𝘪𝘵𝘭𝘦𝘨𝘨𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘭𝘥𝘦𝘳 𝘦𝘯 𝘥𝘢𝘢𝘳𝘯𝘢𝘢𝘴𝘵 𝘸𝘢𝘴 𝘦𝘳 𝘭𝘦𝘬𝘬𝘦𝘳 𝘷𝘦𝘦𝘭 𝘳𝘶𝘪𝘮𝘵𝘦 𝘰𝘮 𝘵𝘦 𝘴𝘱𝘢𝘳𝘳𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘷𝘳𝘢𝘨𝘦𝘯 𝘵𝘦 𝘴𝘵𝘦𝘭𝘭𝘦𝘯. 𝘐𝘬 𝘬𝘳𝘪𝘫𝘨 𝘥𝘪𝘳𝘦𝘤𝘵 𝘻𝘪𝘯 𝘰𝘮 𝘢𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘴𝘭𝘢𝘨 𝘵𝘦 𝘨𝘢𝘢𝘯!
Angela Reekers | Reekers Reekruitment, Interim recruiter bij Hollander Techniek in Apeldoorn
Bianca wist op inspirerende en energieke wijze het strategische recruitment plan te behandelen. Van droge stof was geen sprake. In de masterclass van slechts twee uur kwamen alle relevante thema's op een praktische wijze aan bod. De masterclass biedt voor veel organisaties en recruiters al ruim voldoende aanknopingspunten om mee aan de slag te gaan. Ze wist daarbij ook de deelnemers inhoudelijk uit te dagen, om zo van elkaars ervaringen te leren. Met veel vertrouwen ga ik met dit plan intern het gesprek aan.
Chris Bokern, Corporate Tech Recruiter, ANWB

Aan de slag met het recruitment plan voor 2024?