Jij wil toch ook niets vergeten bij de ATS selectie en implementatie?

Requirements opstellen, leveranciers beoordelen, projectplanning maken, testen van het ATS, stakeholders informeren.


In de online training leer je alle stappen zodat je niets vergeet. 


Donderdag 6 juni van 13 tot 16 uur | online sessie | 427 euro | inclusief voorbeeld lijst requirements en ebookje

Inhoud online training ATS

Wie je moet betrekken bij het project

Een lijst met eisen en wensen (requirements) opstellen

Een plan van aanpak voor de implementatie, inclusief testen

Demo's van leveranciers beoordelen en de juiste partij selecteren

Welke koppelingen gebruikelijk zijn, bv met werkenbij site en HR systeem

Hoe je succesvol live kan gaan, wat een feestje is 🥳!

Dit vinden andere deelnemers van de training ATS

De masterclass ATS geeft je goede inzichten, handvaten en in feite een draaiboek als je als organsatie overweegt om een nieuw ATS aan te schaffen. Op een heldere en informatieve wijze legt Bianca de processtappen uit aan de deelnemers. Er is voldoende ruimte voor vragen binnen een informele setting, waar je als vakgenoten onderling ook ervaringen kan uitwisselen. Dus een absolute aanrader!
Kirsten van Stuijvenberg - FYGI

Erg leuke masterclass met meer dan genoeg ruimte voor interactie. Het meest prettige vond ik de groepssamenstelling (klein groepje) zodat je ook elkaar kon helpen. Echt een aanrader!

Willem Huisman - Recruitment Adviseur bij Bredenoord

Jouw ATS specialist

Als senior interim recruitment professional heb ik meerdere selecties en implementaties van een ATS gedaan in verschillende branches. Mijn rol was vaak die van projectmanager waarbij ik het gehele project van A tot Z uit begeleidde namens een recruitment afdeling en organisatie. Ik heb met verschillende leveranciers samengewerkt en bij bedrijven als Exact, De Staffing Groep (tegenwoordig Circle8), Interface, Motiv IT Security en zorginstelling Amerpoort met succes een ATS geselecteerd en geïmplementeerd. Deze projecten werden via een inkoop traject gestart en in de implementatie werden koppelingen gemaakt met een werken bij site en een HR systeem.


ATS implementatie vind ik één van de leukste dingen om te doen in recruitment. Het is zo belangrijk om een recruitment systeem te hebben wat je ondersteunt in je dagelijkse werk. En zo draagt deze training bij mijn missie: het recruitment vak upgraden. 🚀

Wil jij een nieuw ATS selecteren en implementeren?

Zullen we kennismaken?

Via onderstaande button kun je een online kennismaking in mijn agenda plannen. Ook als je een recruitment vraag hebt waar je over wilt sparren ben je meer dan welkom om mijn kennis en tijd te gebruiken 😃. Ik kijk er naar uit om je te spreken!