Mijn recruitment missie

Mijn recruitment missie? Die is simpel. Het recruitment vak upgraden. Dat kunnen we wel gebruiken 😉.

De functie van recruiter roept niet bij iedereen positieve ervaringen op. Ik heb in de praktijk gezien dat dit vaak komt doordat er te weinig aandacht is voor training en ontwikkeling. In het diepe gegooid worden is niet erg mits er iemand aan de kant staat die je leert hoe je vooruit kan komen in de vijver met kandidaten. Dit klinkt wel heel mooi: een vijver met kandidaten, helaas is dit vaak niet het geval. Daarom heb ik een aantal handige trainingen ontwikkeld waarbij je direct in eigen praktijk aan de slag gaat. Zo help ik jou om sneller de beste kandidaten te vinden.

Met welke training ga jij meer kandidaten vinden?

Viavia werving

In de online training referral recruitment ga je aan de hand van een stappenplan aan de slag met het opzetten of verbeteren van je Referral Recruitment programma. 

Ken je doelgroep

Als recruiter ben je dagelijks bezig met vacatures invullen. De ideale kandidaat echt leren kennen en bereiken doe je met een candidate persona.

Activeer medewerkers

Zet ijzersterke communicatie op en activeer medewerkers om meer kandidaten aan te dragen en vacatures beter en sneller in te vullen.

Boolean search

In deze training leer je zoeken met Boolean search en hoe je kandidaten succesvol kan benaderen. Je gaat direct aan de slag met een actuele vacature.

Reviews over training van Recruiters Omgekeerd

Een inspirerende e-learning, met een fijne balans tussen de theorie en praktische toepasbaarheid binnen onze organisatie. De inhoud was goed toegespitst op de eigen organisatie. Met na afloop fijne en praktische hand-outs.
Danciëlle Megens - HR Adviseur bij Sentech 
Deze training zorgt ervoor dat searchen een stuk effectiever en makkelijker wordt. Bianca is een enthousiaste trainer en een echte vakspecialist. Als je in een korte tijd genoeg handvatten wil om zelf uitgebreider te kunnen searchen dan is deze training een aanrader.
Mandy Wethly - Recruiter bij Innovam

Recruitment Specialist

Met 20 jaar ervaring in recruitment heb ik zelf ook met ‘de poten in de klei’ gestaan. Bij grote corporate organisaties, MKB bedrijven en aan de bureauzijde heb ik veel kennis en ervaring opgedaan (zowel operationeel als leidinggevend als strategisch). Met Recruiters Omgekeerd help ik recruiters en bedrijven om hun recruitment te verbeteren. Ik geef training en  coaching en  begeleid bedrijven en teams vanuit recruitment advies (interim) naar succesvol recruitment. Ik heb namelijk een ambitieuze missie: het recruitment vak upgraden🚀

Zullen we kennismaken?

Via onderstaande button kun je een telefonische kennismaking in mijn agenda plannen. Ook als je een recruitment vraag hebt waar je over wilt sparren ben je meer dan welkom om 15 minuten van mijn tijd te gebruiken 😃. Ik kijk er naar uit om je te spreken!