Recruitment tips

Je kan er nooit genoeg van hebben. Ik kom regelmatig interessante tips of tools tegen in recruitment. Sommige tools of podcasts of blogs blijven langer hangen of heb ik zelf een rol in gespeeld. Mijn favorieten deel ik met veel plezier met jou. Door te delen krijgen we meer kennis en dat past goed bij mijn missie: het recruitment vak upgraden 🚀

Recruiter studie | Recruitment systeem (ATS)

Studie voor junior recruiters!

Ben je op zoek naar een complete online studie voor recruiter? Goed nieuws: ik heb er één geschreven! 

Bij Laudius kun je deze studie kopen en volgen. Twaalf recruitment thema's volg je in een online portaal. In deze vakopleiding doe je niet alleen fundamentele kennis op, je gaat aan de hand van praktijkcases en best practices ook jouw praktische recruitment vaardigheden op een hoger niveau brengen. Door de huiswerkopdrachten (ik ben jouw docent!) koppel je de theorie aan de praktijk.

Je koopt de studie nu voor 829 euro! Via onderstaande button krijg je meer info en kun je gelijk toegang kopen en van start gaan.

Recruitment systeem - ATS

De alles-in-één collaborative hiring tool: boost je sourcing, automatiseer je werving en evalueer kandidaten efficiënt. Succesvolle teams werven de beste kandidaten. Recruitee is dan ook geoptimaliseerd om je te helpen met het werven als een team. 

Voor corporate organisaties kan ik  Recruitee als ATS van harte aanbevelen. Het is een compleet en gebruiksvriendelijk systeem met alle functionaliteiten die je als organisatie nodig hebt voor recruitment.

Nieuwsgierig? Maak via de button een gratis account aan en probeer Recruitee 18 dagen! En als je even wilt sparren over de selectie van een ATS mag je mij altijd contacten.

Referral recruitment

Referral recruitment benchmark

Wil je weten hoe je van jouw referral programma een succes kan maken? Meer dan 700 organisaties uit de profit en non-profit sector hebben in 2022 meegedaan aan de nationale referral recruitment benchmark van Search & Co en de moeite genomen om hun ervaringen uitgebreid met ons te delen. De white paper 'referral recruitment' kun je via de button gratis downloaden.

Webinars referral recruitment

Samen met Michael Boud van Search & Co geef ik regelmatig webinars over een thema in referral recruitment. Bijvoorbeeld welke beloning de meeste referrals oplevert, hoe je medewerkers kan activeren of hoe je een programma opzet. We delen kennis, cijfers, tips en valkuilen. Live er bij zijn is gratis en in een Q&A beantwoorden we vragen van kijkers.

Zullen we kennismaken?

Via onderstaande button kun je een online kennismaking in mijn agenda plannen. Ook als je een recruitment vraag hebt waar je over wilt sparren ben je meer dan welkom om mijn kennis en tijd te gebruiken 😃. Ik kijk er naar uit om je te spreken!