Coaching voor recruiters

Herken jij dit als recruiter:

 1. Je klant of werkgever vraagt je iets te doen wat je nog nooit hebt gedaan zoals een Employer branding strategie of recruitmentplan schrijven.
 2. De meeste dagen ben je niet productief. De negatieve flow overheerst en het scrollen op je telefoon ook. 
 3. Je voelt de druk om de vacature in te vullen. Maar je vraagt je af of je de doelgroep wel echt goed kent. Je hebt een plan van aanpak nodig.
 4. Je denkt dat je geen ‘recruitment business partner’ kan zijn, want wat is het nou eigenlijk en hoe wordt je dit?
 5. Je werkt meer uren dan je zou willen maar het resultaat is er niet naar. Ondanks de goede tips en adviezen die je kreeg. Super frustrerend.
 6. Je hebt ideeën om jullie als werkgever echt op de kaart te zetten. Maar een plan inclusief budget waarmee je stakeholders overtuigt ontbreekt.
 7. Je gaat ondernemer in recruitment worden! Je hebt er veel zin in maar bent er stiekem best wel onzeker over. Hoe kom ik aan klanten, hoeveel opdrachten heb ik nodig, hoe groot wil ik worden, wat zijn goede klanten en welke diensten ga ik aanbieden.

Zou jij één (of meer) van deze zaken willen:

 • Meer rust en focus in je werk. Gestructureerd en doelgericht kandidaten vinden. En vervolgens tevreden je werkdag afsluiten.
 • Een ijzersterk recruitmentplan opstellen, door een expert laten reviewen voordat je het aan je werkgever of klant presenteert.
 • Een stevige gesprekspartner zijn voor je klant en/of hiring manager. Vol vertrouwen het gesprek in en er met goede afspraken uitkomen.
 • Iemand die met je meedenkt, onafhankelijk en objectief. Zodat je eerlijk advies krijgt en jezelf kan ontwikkelen. Een coach waar je vrijuit tegen kan praten, die naar je luistert en je verder op weg helpt.
 • De beste kandidaten voor je werkgever of klant vinden en je werkweek met een voldaan gevoel afsluiten.
 • Plannen maken om je bedrijf verder te laten groeien. De volgende stap zetten en met vertrouwen uitvoering geven aan je dromen en ambities.
 • Er achter komen wat je ambities zijn en jezelf daarin verder ontwikkelen.

Het coachingsprogramma helpt je bovenstaande te bereiken

✔️ Vier maanden begeleiding

✔️ Acht keer een 1-op-1 coach sessie


Tijdens het coachingsprogramma kun je alle vragen over je business, werk, opdracht, persoonlijke ontwikkeling en recruitment zaken bespreken. Er is volledige aandacht voor jou omdat de coach sessies 1-op-1 zijn. En we plannen de sessies op een moment dat het jou uitkomt. 


Wil je een training volgen tijdens het coachtraject? Dat kan! Dan gebruiken we een aantal coach sessies voor één van onderstaande trainingen: 

 • Recruitmentplan schrijven
 • ATS selectie en implementatie
 • Candidate persona maken
 • Referral recruitment


Kosten 877,-- euro inclusief btw. 

Wat houdt het coachingsprogramma in:

Ik vind het belangrijk om te horen wat je hulpvraag is en dat jij de kans krijgt om mij het hemd van het lijf te vragen. Onze samenwerking binnen het coachingsprogramma is intensief. Des te belangrijker dat je eerst ervaart of je een klik met mij hebt en of mijn aanpak je aanspreekt. Deze kennismaking is uiteraard gratis.
Leuk als je besluit om van start te gaan! Je krijgt van mij de factuur toegestuurd en we plannen de coachsessies in de agenda. Je krijgt een intakeboekje toegestuurd waar vragen in staan die je vooraf aan de eerste sessie mag beantwoorden.
Tijdens het programma is er een intervisie bijeenkomst. Dit is samen met andere deelnemers die bij mij in coaching zijn. We gaan praktijksituaties bespreken en vragen met elkaar doornemen en beantwoorden. Intervisie doen we via een bepaalde structuur en ik beloof je: je krijgt altijd nieuwe inzichten.

Naast de bonus krijg je ook nog eens 50 euro korting op een e-learning naar keuze. Deze korting kun je gedurende het coachingsprogramma verzilveren.

Wanneer

Starten kan elk moment

Kosten

877-- inclusief btw

Duur

4 maanden, een coach sessie is 60 minuten

Locatie

Online via Zoom

Dit coachingsprogramma is wat voor jou:

 • Als je wilt groeien én ontwikkelen én je kwetsbaar durft op te stellen (of dat wilt gaan leren ;-)).
 • Als je nu echt aan de slag wilt met gestructureerd werken en met focus en aandacht resultaten boeken.
 • Als je al vaker rond liep met het idee om eens een coach in te schakelen omdat je behoefte hebt om te sparren met iemand die onafhankelijk en objectief is.
 • Als je het gevoel hebt op een kruispunt te staan, met je werk of bedrijf, en wel wat hulp kan gebruiken bij het maken van keuzes.
 • Als je meer wilt leren over recruitment plannen schrijven, wervingsplan opstellen of andere projecten binnen recruitment die je nog niet eerder hebt gedaan.
 • Als je tegen zaken aanloopt waar je vaker tegen aan loopt, bijvoorbeeld iemand waar je onzeker van wordt of waar je vaak mee in een moeilijke discussie terecht komt.

Gun jij jezelf ook een recruitment coach?

Jouw recruitment coach

Als gediplomeerd coach met 20 jaar ervaring als ondernemer in het recruitment vak haal ik veel energie uit het coachen van recruiters. Ik heb zelf ruime ervaring als interim recruitment professional aan de bureau en corporate zijde. En daarmee ook ervaren hoe het is om onder druk te staan of te worstelen met nieuwe vraagstukken.


Ik sta te popelen om jou te helpen je ambities waar te maken. Mijn aanpak kenmerkt zich door het oordeelloos luisteren, een out of the box insteek, oplossingsgerichtheid en focus op maximaal resultaat. Ik hou van een praktische aanpak, met oog voor jouw doel en gewenste resultaat.

Reviews over coaching van Recruiters Omgekeerd

Ik ben vorig jaar begonnen als ondernemer in de Recruitmentbranche. De coaching sessies met Bianca helpen mij om vorm te geven in wat voor ondernemer ik ben en wil zijn. Zij weet mij altijd in de juiste richting te krijgen en doet dit op een manier dat ik zelf de keuze maak. Het is fijn om met haar te sparren over recruitmentvraagstukken. Ik haal hier zelf heel veel uit en zet ik dagelijks in in mijn werkzaamheden. Ik waardeer Bianca enorm als coach/mens en professional.
Daisy Cusell - Interim en bureau recruiter + eigenaar vanTYR
Bianca heeft mij geholpen met onderwerpen waar ik als bureau recruiter nog niet veel mee te maken heb gehad. Ze vraagt goed door waar de pijnpunten zitten, is kalm en heel gestructureerd. Na onze sessies stuurt ze nog even iets door wat ze dan heeft uitgezocht, zonder dat je er naar vraagt. Soms geeft ze een workshop over één specifiek onderwerp. Het fijne is dat haar advies gelijk toepasbaar is in de praktijk. Ik zou haar bij iedereen aanraden!
Daphne Horck - destijds Corporate recruiter bij Guidion
Bianca helpt mij onwijs goed bij het realiseren van de volgende stap binnen mijn onderneming. Zij staat altijd voor mij klaar en geeft mij de juiste adviezen. Door een heldere blik weet zij mij altijd in de juiste richting te sturen. Vanaf moment 1 was er direct een mooie connectie ontstaan.
Cesar van der Linden - Bureau recruiter/eigenaar van Orange Career

Zullen we kennismaken?


Ik vertel je graag meer over het coaching programma 😊.

Meest gestelde vragen over het coachingsprogramma

Kan ik in termijnen betalen?

Als je liever in termijnen betaalt kan dat. We kunnen afspreken dat je in twee keer betaalt, waarbij 60% betaalt dient te zijn voordat we starten en de overige 40% vóór de derde maand. Waar je rekening mee moet houden is dat ik vanaf Bonaire werk en factureer vanuit mijn BV hier op Bonaire en jij dus naar een buitenlandse rekening moet overboeken, betekent dit dat je transactiekosten betaalt per overboeking. Gemiddeld zijn deze kosten 8 tot 15 euro per overboeking.

Als ik tijdens de coaching periode wil stoppen, krijg ik dan mijn geld terug?

Dat zou jammer zijn als je tijdens het programma wilt stoppen want dan zit je waarschijnlijk net midden in je ontwikkeling. Toch kunnen er soms omstandigheden zijn waardoor overmacht maakt dat je besluit om te stoppen. In principe betaal ik geen geld terug, want eerlijk is eerlijk, ik heb in mijn planning een plek voor jou beschikbaar gehouden waardoor ik tegen een andere klant misschien ‘nee’ moest verkopen. Maar als je in een situatie komt die je zelf ook niet aan zag komen, zoeken we samen een passende oplossing. Daar komen we echt wel uit!

Ik zoek een coach die mij praktische tips geeft die ik gelijk kan toepassen

Dan ben je aan het goede adres! De inhoud van jouw coaching bepaal jij. Of het een persoonlijk ontwikkeltraject is of juist meer trainingsgericht of om elke sessie praktijksituaties te bespreken, dit is allemaal mogelijk. Ongeacht het onderwerp en jouw doel is het praktijkgericht. Dat is mijn werkwijze.

Ik ben op zoek naar een coach die me helpt met persoonlijke ontwikkeling

Ook hiermee ben je bij mij aan het goede adres! We bespreken je vraag en behoefte in de eerste sessie en maken afspraken over hoe we het traject gaan inrichten. Grote kans dat je elke sessie oefeningen krijgt waarmee je in de praktijk aan de slag gaat. We volgen je voortgang door goed te evalueren.

Ik ga op vakantie tijdens de 4 maanden van het coachingsprogramma

Vakantie is altijd goed, dus dat moet je gewoon gaan doen. We plannen de 1 op 1 sessie die je niet uitkomt op een later moment. Daarmee kan het dus voorkomen dat je coaching 1 of 2 weken langer doorloopt.

Wat als ik ziek ben tijdens de 4 maanden van het coachingsprogramma

Ook hiervoor geldt dat we samen een oplossing zoeken. Overigens bepaal jij het tempo van de coaching dus als je een keer een sessie wilt uitstellen kan dat prima.