Nieuwtjes

Via onderstaande button meld je je aan voor mijn nieuwsbrief. Die ik niet vaak en niet regelmatig verstuur. Als je je inschrijft krijg je een nieuwsbrief als ik nieuwe trainingen heb gepland, een leuk aanbod heb, gratis downloads voor je heb of een gratis webinar geef. En goed nieuws: je kan je altijd weer uitschrijven als je er geen behoefte meer aan hebt om de nieuwsbrief te ontvangen.

Zijn we nog niet geconnect?

Laten we daar dan wat aan doen! Ik connect graag met vakgenoten en je hoeft mij geen uitgebreid verzoek te sturen hoor, als je in recruitment of HR werkt, ben je meer dan welkom in mijn netwerk 😉.

Recruitment workation Bonaire

Een week lang remote werken, ontspannen in een tropisch klimaat, sparren met recruitment vakgenoten, leren tijdens een workshop en van een lokale HR/recruitment expert en het eiland leren kennen onder begeleiding van een recruitment coach 😉. Dit is jouw week, dit is jouw recruitment workation. 

Klinkt goed toch?