Hi Recruiter, hier zijn de gratis downloads voor jou!

Checklist recruitment en e-book ATS stappenplan

Via onderstaande button te downloaden

De zonnige foto’s...

Met ruim 20 jaar ervaring in recruitment heb ik zelf ook met ‘de poten in de klei’ gestaan. Bij grote corporate organisaties, MKB en aan de bureauzijde heb ik veel kennis en ervaring (zowel operationeel als leidinggevend als strategisch) opgedaan. Met Recruiters Omgekeerd help ik recruiters en bedrijven om excellent recruitment neer te zetten. Naast training en coaching begeleid ik bedrijven en teams vanuit recruitment advies (interim) naar succesvol recruitment.


Sinds 2 jaar doe ik dit vanaf  Bonaire, een heerlijk tropisch eiland met veel zon. Zo maak ik vanuit de Carribean mijn missie waar: het recruitment vak upgraden 🚀.

Leuk om met je kennis te maken!

Of je nou een recruitmentvraag hebt, situatie waar je in vast loopt en over wilt sparren of gewoon wilt kennismaken, je bent welkom. Ik vind het altijd leuk om met vakgenoten te connecten en over recruitmentzaken te praten. Via onderstaande button kun je zelf een afspraak in mijn agenda plannen. Tot snel 😃!