Benut jij de kracht van referral recruitment?

Nee? Dat is heel jammer, want referral recruitment is het meest succesvolle wervingskanaal als je kijkt naar de kwaliteit van de hires, de candidate experience en de kosten (lage cost per hire!). 


Wil jij ook jullie aanbrengbonus omzetten in een referral bonus die wel kandidaten oplevert? Of ben je op zoek naar een manier om jouw huidige referral recruitment programma naar een hoger niveau te tillen? Of moet je nog beginnen met dit sterke wervingskanaal aan te boren waarmee je kandidaten bereikt die op een andere manier niet te bereiken zijn?


Dan is het tijd voor de training referral recruitment

In 2,5 uur leer je alles om zelf aan de slag te gaan!

Ontdek hoe je effectieve communicatie inzet om jouw medewerkers te activeren en te motiveren om kandidaten aan te dragen. Leer de geheimen achter succesvolle referral programma's en schrijf je eigen draaiboek voor jullie referral recruitment programma. Meld je nu in en maak van jouw medewerkers jouw meest waardevolle recruitmentpartners!

Inhoud van de training referral recruitment:

Draaiboek en stappenplan

Tijdens de training leer je wat er in je draaiboek moet komen en hoe je stap voor stap referral recruitment opzet.

Kennis en inspiratie

Je krijgt tips, advies en inspiratie over alle onderwerpen binnen referral recruitment, met praktijkvoorbeelden!

Live Q&A

Er is tijdens de training mogelijkheid om vragen te stellen en je gaat zelf al direct aan de slag met een stuk inhoud.

Bonus! 

Bij de training krijg je een 1op1 coach sessie die je in de maanden na de training kan inzetten!

Wanneer

Donderdag 22 juni 2023 van 14 tot 16.30 uur

Kosten

Euro 377,- (inclusief btw en hand-out en online coachsessie 1-op-1 van 30 minuten)

Duur

De online training duurt 2,5 uur en je krijgt als bonus een 30 minuten 1-op-1 coachsessie

Locatie

Online via Zoom of Teams

Jouw referral recruitment specialist

Als ervaren trainer en coach begeleid ik al jaren klanten bij het opzetten en verbeteren van referral recruitment programma. De 'via via werving' is een heel belangrijk wervingskanaal voor recruiters en ik ben zelf door praktijkervaring én de overtuiging dat je medewerkers de beste ambassadeurs zijn, een groot fan! Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring in het recruitment vak en noem ik mezelf dan ook met trots een vakidioot. Mijn missie: het recruitment vak upgraden. En hoe meer bedrijven en recruiters referral recruitment inzetten hoe mooier en succesvoller recruitment kan zijn. 🚀

Reviews over een training van Recruiters Omgekeerd

Het HR/Recruitment Team van Viro Group heeft het incompany traject referral recruitment gevolgd en dit beoordeeld met een 8,5. "Het was een inspirerende, praktische en interactieve training die direct toepasbaar is in de praktijk”.
HR/Recruitment team - VIRO Group
Zeer complete, inspirerende training referral recruitment met enorm veel goede tips. Alles werd met heel veel enthousiasme door Bianca gebracht. Ze is een echte vakspecialist en heeft mij heel goed op weg geholpen met diverse onderwerpen. De training heeft mijn verwachtingen echt overtroffen.
Marlies van Weeren - Adviseur Werving en selectie bij HWW zorg

Bij OVSoftware wilde ik graag een nieuw referral programma lanceren. Aangezien ik geen directe collega’s had om mee te sparren heb ik Bianca gevraagd om met mij mee te kijken en mij nog wat tips en tricks mee te geven. Hierdoor heb ik in een zeer korte tijd een compleet nieuw referral programma opgezet en gelanceerd. Onze meetings waren een mooie stok achter de deur; werken aan een deadline om zo binnen 3 maanden een nieuw programma op te leveren. Schakelen en sparren met Bianca werkte erg fijn.

Maylou Laconi – destijds Corporate recruiter bij OV Software 

Waarom je NU mee moet doen

Naast deze training krijg je een coachsessie van 30 minuten als BONUS! We plannen deze sessie in de twee maanden na de training. Jij bepaalt het moment, zodat je de sessie kan gebruiken voor vragen die je hebt of zaken waar je tegen aan loopt.

Deze training is echt iets voor jou als:

  • Je geïnspireerd wilt worden en meer kennis wilt krijgen over referral recruitment
  • Je nu echt meer en betere kandidaten binnen wilt halen
  • Je werk wilt maken van bouwen aan het employer brand met hulp van medewerkers
  • Je de referral bonus (aandraag bonus) wilt upgraden
  • Je de cost per hire wilt (of zelfs moet) gaan verlagen
  • Je graag zelfstandig aan de slag gaat

Wil je nieuwe wervingskanalen aanboren en vacatures invullen?