Recruitment trainingen

Met meer kennis vind je meer en betere kandidaten

Recruitment is een vak

10

recruitment trainingen

70+
tevreden klanten
20 jaar
recruitment kennis
Bij Recruiters Omgekeerd vind je trainingen voor verschillende onderwerpen binnen het recruitmentvak. Afhankelijk van wat er speelt in jouw praktijk en welke behoefte je hebt aan ontwikkeling, kun je de training kiezen die het beste past. De trainingen zijn allemaal ontwikkeld vanuit het idee dat je de kennis die je krijgt gelijk kan toepassen in jouw praktijk. Zodat je er direct wat aan hebt en mee aan de slag gaat. Elke training, of het nou een e-learning of individuele training of incompany workshop is, zet je aan het werk. Je krijgt oefeningen, praktijkvoorbeelden en inspiratie naast theorie, tips en adviezen. Met de praktijkgerichte trainingen, online of op locatie, geef jij invulling aan je ambities als recruiter!


Hieronder staat het aanbod van online trainingen in de vorm van een e-learning die individueel online wordt gevolgd en het aanbod incompany workshops voor een recruitment team met dus meerdere deelnemers. Deze laatste trainingen zijn zowel online als op locatie beschikbaar. 

Online training | E-learning

Searchen voor recruiters

Leer online zoeken met Boolean search via Google om nog meer kandidaten te bereiken. Ook krijg je kennis over het succesvol benaderen van kandidaten via e-mail.

Betere kandidaten

Leer je hoe je zelf een candidate persona kan maken zodat je nog sneller, beter en succesvoller in recruitment kan zijn. Na afloop heb je je eerste persona klaar!

Via via werving opzetten

In de online training referral recruitment ga je aan de hand van een stappenplan aan de slag met het opzetten of verbeteren van je Referral Recruitment programma.

Activeer je medewerkers

Meer referral kandidaten door je medewerkers te activeren en op aantrekkelijke wijze met ze communiceren over de via via werving? Dat leer je in deze online training. 

Incompany workshops voor recruitment teams

Referral recruitment programma

Ga samen met een referral recruitment expert aan de slag met het opzetten of verbeteren van een referral recruitment progamma. Het incompany traject bestaat uit drie trainingssessies en drie begeleidingssessies na lancering van jullie nieuwe programma om de werving via medewerkers te activeren. Je krijgt tips, advies, praktijkvoorbeelden en veel inspiratie. Het stappenplan (draaiboek) is onderdeel van de training.

Candidate persona maken

Jouw ideale kandidaat in beeld met een candidate persona;  een fictieve weergave van jouw ideale kandidaat. Dit geeft je inzicht in onder andere beweegredenen, gedrag en communicatiestijl. En met deze input kun je vacatureteksten, arbeidsmarktcommunicatie, searchen en benaderen optimaliseren. In deze workshop leer je als team zelf kandidaat persona's te maken.

Reviews over training van Recruiters Omgekeerd

Een inspirerende e-learning, met een fijne balans tussen de theorie en praktische toepasbaarheid binnen onze organisatie. De inhoud was goed toegespitst op de eigen organisatie. Met na afloop fijne en praktische hand-outs.
Danciëlle Megens - HR Adviseur bij Sentech 
Deze training zorgt ervoor dat searchen een stuk effectiever en makkelijker wordt. Bianca is een enthousiaste trainer en een echte vakspecialist. Als je in een korte tijd genoeg handvatten wil om zelf uitgebreider te kunnen searchen dan is deze training een aanrader.
Mandy Wethly - Recruiter bij Innovam

De recruitment missie van Recruiters Omgekeerd

Die is simpel. Het recruitment vak upgraden. Want dat kunnen we wel gebruiken 😉.

De functie van recruiter roept niet bij iedereen positieve ervaringen op. In de praktijk zie je over het algemeen dat dit vaak komt doordat er te weinig aandacht is voor training en ontwikkeling. In het diepe gegooid worden is niet erg mits er iemand aan de kant staat die je leert hoe je vooruit kan komen in de vijver met kandidaten. Dit klinkt wel heel mooi: een vijver met kandidaten, helaas is dit vaak niet het geval. Daarom heeft Recruiters Omgekeerd een aantal handige trainingen ontwikkeld waarbij je direct in eigen praktijk aan de slag gaat. Zodat jij sneller de beste kandidaten vindt.

Zullen we kennismaken?

Via onderstaande button kun je een telefonische kennismaking in mijn agenda plannen. Ook als je een recruitment vraag hebt waar je over wilt sparren ben je meer dan welkom om 15 minuten van mijn tijd te gebruiken 😃. Ik kijk er naar uit om je te spreken!