Tips | Blog | Podcast | Webinar

Geïnspireerd door vakgenoten en de recruitmentbranche

Webinar referral recruitment

In het najaar van 2020 heb ik samen met Michael Boud van Search & Co een serie webinars over referral recruitment gegeven. Hierin deelden wij naast praktijkvoorbeelden ook big mistakes en cijfers en feiten uit een onderzoek.

Gratis e-book referral recruitment

In een gratis e-book krijg je van mij 6 tips waarmee je jouw referral recruitment programma kan boosten. Zodat je nog meer resultaat kan boeken met het werven via referrals. De tips zijn direct toe te passen in jouw eigen praktijk. 

Recruitment Podcast

In De Werkimago Podcast spreekt Kim Werensteijn met vakgenoten over allerlei recruitment onderwerpen. Ik luister graag naar deze podcast omdat er steeds weer nieuwe leuke gasten zijn die je helpen om bekend, zichtbaar en aantrekkelijk te worden voor jouw doelgroep op de arbeidsmarkt.

Een poosje geleden was ik te gast in de Podcast van WeAchieve Recruitment.  Ik mocht samen met Robert Buning vertellen over hoe wij candidate persona’s gebruiken  in recruitment en het belang ervan. En hoe wij met onze training recruiters helpen met het opstellen en gebruik van persona’s via PersonaMaken.nl 

Blogs van Bianca

Team Recruitment Omgekeerd. Vera en Bianca in kantoor in Utrecht-De Meern

Delen van kennis en ervaring is mij op het lijf geschreven. Naast training en coaching  deel ik via blogs recruitment tips, ervaringen en nieuwtjes. Als ik iets tegenkom in de recruitment markt wat mij inspireert. Of een onderwerp of actueel thema waar veel over wordt gesproken. Ik deel het altijd met een persoonlijke twist en geef er graag praktische tips bij.

Nieuwsgierig? Je kunt mijn blogs hier lezen.

Recruitment Tips

Samen met Robert Buning heb ik het bedrijf Personamaken.nl. Wij helpen bedrijven om betere recruitmentresultaten te behalen door een persona voor ze te maken. Zodat ze de doelgroep echt leren kennen? Wij doen dit voor bedrijven door in 6 stappen van hun doelgroep een candidate persona te maken. 

Remote recruiters meetup liggend.01

Als coach ben ik met veel plezier betrokken bij het netwerk van Remote Recruiters. Een community van recruiters waarbinnen samenwerking wordt gestimuleerd en ontwikkeling wordt geboden. Elke week zijn er interessante meetups en komen diverse recruitment thema’s aanbod. Kijk vooral even op de site om meer te lezen over een membership bij deze enthousiaste club recruiters.

De nieuwste blogs ontvangen?

Schrijf je dan in voor mijn  nieuwsbrief
Deze stuur ik je alleen als ik echt iets leuks heb te vertellen

Zullen we verder praten?

Je kan mij bellen, appen of mailen:
06-20420297 bianca@recruitersomgekeerd.nl

Spreek je snel! Bianca

Schuiven naar boven