Blog | Podcast | Webinar

Geïnspireerd door vakgenoten en de recruitmentbranche

Blog over Referral Recruitment binnen Royal FloraHolland

In december interviewde ik Bart Jansen, Corporate Recruiter bij de grootste bloemenveiling ter wereld. Hij vertelde mij over zijn ervaring met Referral Recruitment en deelde zijn tips en kennis uit de praktijk. Over dit interview schreef ik een blog en hierin lees je meer over hoe je je programma kan activeren onder medewerkers, waarom je als recruiter een interne sales rol hebt en hoe Royal FloraHolland 20 tot 30 % hires via referral per jaar realiseert. 

Nieuwsgierig? Lees hier de blog

Webinar: hoe activeer je medewerkers binnen Referral Recruitment

Bianca Perfors deelt praktijkvoorbeelden over activatie en communicatie binnen een referral programma. De valkuilen en succesfactoren. Michael Boud vult dit aan met relevante referral feiten en cijfers uit recent onderzoek. En je krijgt tips over hoe je referral tooling kan inzetten om meer medewerkers te activeren en daardoor meer referrals genereert.

Datum: 9, 18 of 23 maart 2021

Webinar referral recruitment

Sinds najaar 2020 geef ik samen met Michael Boud van Search & Co webinars over referral recruitment gegeven. Elk webinar heeft een eigen thema waarbij we inzoomen op een specifieke vraag binnen referral recruitment aan de hand van praktijkcases, onderzoek, feiten en cijfers. 

Gratis e-book referral recruitment

In een gratis e-book krijg je van mij 6 tips waarmee je jouw referral recruitment programma kan boosten. Zodat je nog meer resultaat kan boeken met het werven via referrals. De tips zijn direct toe te passen in jouw eigen praktijk. 

Recruitment Podcast

In De Werkimago Podcast spreekt Kim Werensteijn met vakgenoten over allerlei recruitment onderwerpen. Ik luister graag naar deze podcast omdat er steeds weer nieuwe leuke gasten zijn die je helpen om bekend, zichtbaar en aantrekkelijk te worden voor jouw doelgroep op de arbeidsmarkt.

Een poosje geleden was ik te gast in de Podcast van WeAchieve Recruitment.  Ik mocht samen met Robert Buning vertellen over hoe wij candidate persona’s gebruiken  in recruitment en het belang ervan. En hoe wij met onze training recruiters helpen met het opstellen en gebruik van persona’s via PersonaMaken.nl 

Blogs van Bianca

Team Recruitment Omgekeerd. Vera en Bianca in kantoor in Utrecht-De Meern

Delen van kennis en ervaring is mij op het lijf geschreven. Naast training en coaching  deel ik via blogs recruitment tips, ervaringen en nieuwtjes. Als ik iets tegenkom in de recruitment markt wat mij inspireert. Of een onderwerp of actueel thema waar veel over wordt gesproken. Ik deel het altijd met een persoonlijke twist en geef er graag praktische tips bij.

Nieuwsgierig? Je kunt mijn blogs hier lezen.

Candidate Persona's voor succesvoller recruitment

Samen met Robert Buning heb ik het bedrijf Personamaken.nl. Wij helpen bedrijven om betere recruitmentresultaten te behalen door een persona voor ze te maken. Zodat ze de doelgroep echt leren kennen. Wij doen dit voor bedrijven door in 6 stappen van hun doelgroep een candidate persona te maken. 

De nieuwste blogs ontvangen?

Schrijf je dan in voor mijn  nieuwsbrief
Deze stuur ik je alleen als ik echt iets leuks heb te vertellen

Zullen we verder praten?

Je kan mij bellen, appen of mailen:
06-20420297 bianca@recruitersomgekeerd.nl

Spreek je snel! Bianca

Schuiven naar boven