Wil jij je carrière als recruiter starten met een stevige basis?

Volg de recruitment studie en krijg begeleiding van een coach

Een complete studie voor recruiters inclusief coaching

In 6 maanden tijd volg je een online studie met 12 recruitment thema's, opdrachten en examen. En dat doe je niet alleen! Je krijgt van mij begeleiding als docent en recruitment coach. Zodat jij vanaf het eerste moment succesvol in de praktijk aan de slag kan gaan. En een stok achter de deur hebt om de studie in 6 maanden af te ronden. Met diploma uiteraard 🚀.


De studie bestaat uit 12 recruitment thema's inclusief opdrachten en examen:

 • Recruitment basis
 • Employer branding
 • Doelgroep en candidate persona
 • Vacature intake
 • Vacaturetekst
 • Diversiteit & inclusiviteit
 • Wervingsstrategie
 • Online searchen
 • Curriculum vitae
 • Kandidaat interviewen
 • Referral recruitment
 • Candidate experience 

GRATIS recruiter studie

met het stap budget

STAP 1: Als je je vóór 28 februari aanmeld via onderstaande link en voldoet aan de voorwaarden voor het stap budget kun je de studie recruiter GRATIS volgen. Een stevige recruitment basis zonder kosten!

Upgrade de studie met coaching en begeleiding

STAP 2: Plan vervolgens een call met mij in en ik vertel je meer over het coachingsprogramma van 6 coach sessies en de begeleiding tijdens de studie die je als upgrade bij de studie kan kopen voor slechts 557 euro inclusief btw.

Reviews van andere ambitieuze recruiters

"TOEPASBAAR IN DE PRAKTIJK"


Bianca hielp mij met onderwerpen waar ik als bureaurecruiter nog niet veel mee te maken heb gehad. Ze vraagt goed door waar de pijnpunten zitten, is kalm en heel gestructureerd. Haar advies is gelijk toepasbaar is in de praktijk.
Daphne Horck - corporate recruiter
"INHOUDELIJK STERK"


Bianca is echt een super leuke trainer en is vooral inhoudelijk erg sterk. Ze neemt rustig de tijd om alle voorbeelden en obstakels met je door te nemen. Voor iemand die net begint is dit super fijn.
Kevin van Wuijckhuijse - recruiter
"EEN VLIEGENDE START"


Bianca haar manier van begeleiden is vooral te typeren als coachend. Op de momenten dat ik er zelf niet uit kwam gaf ze mij net het juiste zetje, waardoor ik altijd weer verder kon. Onder haar begeleiding heb ik een vliegende start gemaakt als recruiter!
Killian Visser - junior corporate recruiter  

Jouw recruitment trainer en coach

Met ruim 20 jaar ervaring in recruitment heb ik zelf ook met ‘de poten in de klei’ gestaan en junior recruiters mogen opleiden en begeleiden. Ik heb bij grote corporate organisaties, MKB en bureaus veel kennis en ervaring (zowel operationeel als leidinggevend als strategisch) opgedaan. Met Recruiters Omgekeerd help ik recruiters en bedrijven om excellent recruitment neer te zetten. Naast training en coaching begeleid ik bedrijven en teams vanuit recruitment advies (interim) naar succesvol recruitment. Vanaf Bonaire werk ik voor Nederlandse klanten en zo maak ik in een tropische omgeving mijn missie waar: het recruitment vak upgraden 🚀

Reviews over coaching van Recruiters Omgekeerd

Ik ben vorig jaar begonnen als ondernemer in de Recruitmentbranche. De coaching sessies met Bianca helpen mij om vorm te geven in wat voor ondernemer ik ben en wil zijn. Zij weet mij altijd in de juiste richting te krijgen en doet dit op een manier dat ik zelf de keuze maak. Het is fijn om met haar te sparren over recruitmentvraagstukken. Ik haal hier zelf heel veel uit en zet ik dagelijks in in mijn werkzaamheden. Ik waardeer Bianca enorm als coach/mens en professional.
Daisy Cusell - Interim en bureau recruiter + eigenaar vanTYR
Bianca helpt mij onwijs goed bij het realiseren van de volgende stap binnen mijn onderneming. Zij staat altijd voor mij klaar en geeft mij de juiste adviezen. Door een heldere blik weet zij mij altijd in de juiste richting te sturen. Vanaf moment 1 was er direct een mooie connectie ontstaan.
Cesar van der Linden - Bureau recruiter/eigenaar van Orange Career

Wanneer

Meld je zsm aan en vraag vrijdag 17 maart het STAP budget aan zodat je de studie GRATIS volgt!

Kosten

De recruiter studie is GRATIS met stap budget.

De coaching kost 557 euro inclusief btw. 

Duur

Je volgt de studie in 6 maanden, krijgt 6 coach sessies, een sessie duurt ongeveer 60 minuten.

Locatie

De recruiter studie volg je online via het portaal en de coaching is online via Zoom of Teams.

Zullen we kennismaken?

Via onderstaande button kun je een online kennismaking in mijn agenda plannen. Ik kijk er naar uit om je te spreken en meer te vertellen over de recruiter studie en de coaching 😃 !