Searchen voor Recruiters online training

Als Recruiter ben je misschien wel dagelijks op zoek naar kandidaten op internet. Als je meer én betere kandidaten weet te vinden, ben je in control en is je werk veel leuker. Heb je de Boolean search techniek nog niet onder de knie? Dan is de e-learning searchen voor Recruiters echt wat voor jou! 

In deze online training leer je online te zoeken met Boolean search en searchstrings via Google zodat je nog meer kan kandidaten kan bereiken en succesvol benaderen. Een Recruiter Seat van LinkedIn is dus niet meer nodig. 

null

Dit leer je allemaal in de training Searchen voor Recruiters

  • Hoe de Boolean Search techniek werkt en je meer profielen kan vinden voor je vacatures

  • Hoe je zelf Boolean searchstrings passend bij jouw doelgroep en vacature kan maken

  • Waar een aantrekkelijke e-mail naar kandidaten aan moet voldoen zodat je positieve respons krijg

  • Hoe je met focus en op resultaatgerichte wijze kan sourcen

  • Hoe je een sourcingfunnel maakt zodat je recruitment data opbouwt over het searchen

Een praktijkgerichte training met maar liefst 6 tot 8 uur online video’s, inclusief oefeningen die je in eigen tijd en op eigen locatie volgt.

Je gaat tijdens de e-learning aan de slag met een actuele vacature en hebt na afloop de eerste kandidaten gevonden.

Resultaat? Een super tevreden hiringmanager c.q. klant en meer plezier in je recruitment werk! 

Wat anderen over deze training zeggen

Boolean search was voor mij nog een vaag en onbekend begrip totdat ik de cursus bij Bianca ben gaan volgen. Er is een wereld voor mij opengegaan voor wat betreft het sourcen. Het was een zéér leerzame ervaring die ik andere recruiters kan aanraden.
Jeffrey Brand - Eigenaar/Recruiter bij Tigiforce
Deze training zorgt ervoor dat searchen een stuk effectiever en makkelijker wordt. Bianca is een enthousiaste trainer en een echte vakspecialist. Als je in een korte tijd genoeg handvatten wil om zelf uitgebreider te kunnen searchen dan is deze training een aanrader.
Mandy Wethly - Recruiter bij Innovam

Koop de training nu met 50 euro korting en betaal 447 euro i.p.v. 497 euro.

Timemanagement en werken met een sourcingprofiel

In deze module beginnen we met tips hoe je sourcen goed in je drukke agenda kan inpassen. Daarna maak je een sourcingprofiel aan de hand van een vacature. Zodat je doelgericht op zoek kan gaan naar kandidaten.

Een state of the art LinkedIn profiel 

 Als je kandidaten gaat benaderen moet je eigen profiel natuurlijk up to date zijn en aantrekkelijk genoeg voor kandidaten om op jouw e-mail in te gaan. Zij moeten in één oogopslag kunnen zien waarom jij ze benaderd. Daarnaast krijg je in deze module tips hoe je via LinkedIn, zonder Recruiter Seat of Lite account, kan gaan searchen naar kandidaten voor jouw vacatures.  

De geheimen ontrafeld van een Boolean String

Het is zover! Je krijgt de meest gebruikte Boolean operators uitgelegd en aan de hand van het sourcingprofiel wat je in module 1 maakte, ga je zelf een Boolean string maken. Stap voor stap. Natuurlijk ga je aan het oefenen met een Boolean string, alleen door het te doen leer je het sourcen. Ook krijg je in deze module nog wat handige tips voor tools die je kunt gebruiken bij het searchen. 

Het vinden van een kandidaat is één ding. Dan ben je er nog niet. Het benaderen van de kandidaat met de allerbeste e-mail tekst is allesbepalend. Gaat iemand reageren of niet. In deze module krijg je alle do's and don'ts te horen. En waar je op kan letten als je een profiel leest zodat je echt een persoonlijk bericht kan schrijven. Last but not least krijg je ook nog een voorbeeld van een sourcingfunnel waarmee je jouw resultaten van het searchen inzichtelijk kan maken.

Krijg nu voor slechts 447 euro direct toegang tot de e-learning!

Voor ambitieuze en leergierige recruiters

Na afloop krijg je het certificaat E-learning Sourcing waarmee je aan iedereen kan laten zien dat jij kennis hebt van het online searchen naar kandidaten!


null


 

  • Ervaar je het searchen naar kandidaten als een must en mis je het plezier erin?

  • Heb je gehoord over het sourcen via Google met Boolean search maar geen idee hoe dit werkt?

  • Benader je veel kandidaten maar krijg je weinig respons  en frustreert dit je?

  • Wil je kosten besparen en niet meer afhankelijk zijn van een betaald recruiter account op LinkedIn?

  • Heb je het gevoel dat er meer kandidaten te vinden zijn maar jij vindt ze niet?

“Bedankt voor de goede e-learning, precies wat ik nodig had om een stukje verder te komen en mijzelf te verdiepen. Het searchen wordt duidelijk uitgelegd aan de hand van handige opdrachten. Je kunt meteen aan de slag met duidelijke handvaten en dit maakt het erg praktisch”