Een coach die verstand heeft van recruitment

Zodat jij als recruiter succesvol kan zijn en jezelf kan ontwikkelen

Herken je dit in je werk als recruiter

  • Je bent zoekende in je carrière als zelfstandig ondernemer of als recruiter met een dienstverband

  • Je mist focus en structuur in je werk

  • Je wilt hulp bij specifieke recruitment onderwerpen of even sparren en advies krijgen

  • Opstellen van een recruitment strategie (wervingsplan) is nieuw voor je

  • Je weet niet hoe je moet beginnen met projecten als employer branding of het implementeren van een ATS

  • Je hebt geweldige plannen maar krijgt niemand mee

  • Je wilt graag een recruitment businesspartner worden, maar vraagt je af hoe 

  • Je hebt veel kandidaten benaderd maar geen positieve respons gekregen

Gun jezelf een recruitment coach om te groeien en te ontwikkelen

Junior of senior Recruiter. In dienst bij een bedrijf of als zelfstandig ondernemer werkzaam. Jij wilt toch ook het beste uit jezelf halen? Jezelf verder ontwikkelen in het recruitmentvak. Zeg je nu: “Yes dat wil ik”! Dan is een recruitment coach wat voor jou. Die kan je adviseren als je ergens tegen aanloopt of als je wilt sparren. Iemand die er helemaal voor jou is.

Jouw coachtraject

3 sessies + intake

sparren met een ervaren vakgenoot

afgestemd op jouw situatie en vraag

onafhankelijk en object advies

een coach die er voor JOU is 

€ 315,-
Zullen we kennismaken? Ik kijk er naar uit 😃

Hoe ziet een coachtraject er uit

Stap 1

Kennismaken

Na aanmelding neem ik contact op om een gratis kennismaking met je te plannen. Zodat je kan bekijken of we een klik hebben. En we bespreken je vraag en het traject.

Stap 2 

Je gaat ervoor

Besluit je om mij als coach in te schakelen? Dan kun je starten met een pakket van drie coach sessies (online, 60 minuten) voor 315 euro exclusief btw.

Stap 3

Aan de slag

De coach sessies doen we online en elke sessie duurt zo'n 60 minuten. Wil je liever live sessies? Dat kunnen we bespreken en ik maak dan graag een voorstel.

Stap 4

Een vervolg?

Na drie sessies nog niet klaar? Dan kunnen we natuurlijk verlengen. We maken samen een vervolg plan zodat je met focus verder gaat werken aan je doel.

Reviews van klanten over het coachtraject

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Lori De Coster - Talent manager bij Clear Channel
Bianca heeft me op enthousiaste wijze geholpen met het opzetten van een recruitment training. Dankzij haar ervaring als trainer, coach en recruiter heeft ze me weten uit te dagen, antwoorden te bieden op mijn vragen, tips & tricks kunnen verlenen en vooral ook kunnen aanmoedigen en gerust kunnen stellen. Bianca luistert, neemt de tijd die nodig is, schenkt aandacht aan het evenwicht tussen praktijk en theorie en helpt je gewoon vooruit. Resultaat: ik was zeer goed voorbereid en kon zelfverzekerd aan de slag met de training!
Daphne Horck - Corporate recruiter bij Guidion
Bianca heeft mij geholpen met onderwerpen waar ik als bureau recruiter nog niet veel mee te maken heb gehad. Ze vraagt goed door waar de pijnpunten zitten, is kalm en heel gestructureerd. Na onze sessies stuurt ze nog even iets door wat ze dan heeft uitgezocht, zonder dat je er naar vraagt. Soms geeft ze een workshop over één specifiek onderwerp. Het fijne is dat haar advies gelijk toepasbaar is in de praktijk. Ik zou haar bij iedereen aanraden!
Killian Visser - Junior corporate recruiter bij Motiv
Bianca haar manier van begeleiden is vooral te typeren als coachend. Iets wat goed bij mij heeft gewerkt. Op momenten dat ik er zelf niet uit kwam wist ze mij net even het juiste zetje te geven, waardoor ik altijd weer verder kon. Mede dankzij haar gestructureerde manier van onboarden en de regelmatige één op ééntjes heb ik mijn eerste maanden bij Motiv als zeer positief ervaren. Onder begeleiding van Bianca heb ik een vliegende start gemaakt als recruiter!

Jouw recruitment coach

Als gediplomeerd coach met 20 jaar ervaring in het recruitment vak haal ik veel energie uit het coachen van recruiters en recruitment teams. Ik heb zelf ruime ervaring als recruitment professional en coach. Ik sta te popelen om jou te helpen je ambities waar te maken. Mijn aanpak kenmerkt zich door het oordeelloos luisteren, een out of the box insteek, oplossingsgerichtheid en focus op maximaal resultaat. Ik hou van een praktische aanpak, met oog voor jouw doel en gewenste resultaat. We gaan praktisch aan het werk zodat je er ook gelijk wat aan hebt. 

Zullen we kennismaken?